Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Läs mer om vårintegritetspolicy

Engagera

dig

Hej student! Är du intresserad av kvinnor, fred och säkerhet och skriver uppsats, ska göra eller bara är intresserad av att göra i framtiden? Då välkomnar vi dig till uppsatsfika med oss på Operation 1325!

Den 25 februari kl. 16.00 bjuder vi in till uppsatsfika för att informera om Operation 1325:s arbete, om resolution 1325 och så kommer våra praktikanter berätta lite om deras uppsatserfarenheter. Kanslichef Annika Schabbauer kommer även att inleda mötet och finnas där för att svara på era frågor.

Oavsett om du precis börjat studera eller om du är mitt uppe i uppsatsskrivandet är du varmt välkommen att diskutera, samtala och ställa frågor. Operation 1325 har just nu aktiva projekt i bland annat Jemen, Palestina, Turkiet och här i Sverige så detta är ett perfekt tillfälle att få mer information om hur arbetet för kvinnor, fred och säkerhet kan se ut.

På grund av det rådande läget kan vi tyvärr inte mötas tillsammans på vårt kansli, men vi tror och hoppas att vi kan få givande konversationer över Zoom också. För att anmäla dig till uppsatsfikat klickar du antingen i att du kommer på vårt evenemang på Facebook eller mejlar info@operation1325.se och skriver “Uppsatsfika 25/2” i ämnesraden.

Varmt välkomna!