Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Läs mer om vårintegritetspolicy

Engagera

dig

Vår styrelsetrainee Jennie Åberg har skrivit en artikel på Globalportalen om hennes erfarenheter i styrelsetraineeprogrammet.

Vår styrelsetrainee Jennie Åberg har skrivit en artikel på Globalportalen om hennes erfarenheter i styrelsetraineeprogrammet. Som styrelsetrainee finns möjligheter att få tillgång till Operation 1325:s nätverk, en mentor från organisationens styrelse, få inblick i hur organisationen arbetar och även delta i det faktiska arbetet. Du kan som trainee även medverka i informationsspridning och workshops som organisationen utför. 

Jennie har under hösten varit involverad i Operation 1325:s projekt digitala fredsagentprogrammet där hon hjälpt till att lyfta unga tjejers perspektiv i fred- och säkerhetsarbetet. Projektet syftar till att stärka tjejer mellan 15-25 och sprida engagemang i frågor gällande fred och säkerhet. 

Om du är intresserad av att själv engagera dig som styrelsetrainee nästkommande år får du gärna skicka in en ansökan till oss innan nyår då vi just nu söker nya aspiranter!  

Läs hela artikeln om Jennie här: https://globalportalen.org/artiklar/nyhet/ungas-plats-i-fredsarbetet