Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Läs mer om vårintegritetspolicy

Engagera

dig

Under föregående helg hade vi vår andra Diabella lägerhelg. Denna gång hade vi bjudit in viktiga organisationer för att lyfta olika frågor.

Lördag förmiddag började med att Fempowerment verksamhetsledare Gisela Rossi Santillan och volontär Shady Ghaderi pratade om våldets olika uttryck, normer och lagstiftning. Deltagarna fick göra övningar och det var mycket uppskattat att diskutera kvinnors rättigheter kopplat till våldets olika former och uttryck.

Eftermiddagen bestod av Non-Violent Communication (NVC) övningar och kunskapsinhämtning med kanslichef Annika Schabbauer på Operation 1325.

På söndagen besökte Liam Sallmander, Dina Alami och deras praktikant Josefine från Tillsammans För Sverige (TFS) gården. Liam och Dina höll i pass som innehöll storytelling och Klickövning (när en person kunde identifiera sig med vad som sades under berättelsen) samt en hel del andra övningar om identitet.

Vi och Diabella deltagarna tackar varmt för att Fempowerment, Tillsammans För Sverige och såklart kanslichef Annika Schabbauer föreläste för oss under helgen.