Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Läs mer om vårintegritetspolicy

Engagera

dig

Vi vill tacka alla de som kom och deltog under #tjejericentrum. Det var roligt att se att så många ville komma och delta under evenemanget.

Under kvällen fick vi bland annat se ett ärligt, personligt och vackert inspirationstal av Wendy Francis – som berättade om att det är okej att inte följa alla de förväntningar som sätts på en.

Vi fick också en väldigt intressant paneldebatt, med medlemmar från systrarna runt hörnet, influencern Pimpiina och Wendy Francis. Där pratades det om könsnormer, de möjligheter som man har beroende på ursprung – och hur dessa förutsättningar förändrats över tid. Debatten öppnades sedan upp till publiken som fick chans att ställa frågor och inleda samtal angående de saker som de själva tyckte var viktigt.

Genom hela eventet fick vi även ledning av Melody Farshin, som väckte bra diskussioner och ställde väldigt intressanta frågor.

Minglet som hölls innan och efter evenemanget, tonsattes av ingen annan än MissDJ, som spelade hip-hop, afrobeats och mycket annan skön musik.

Tack till alla deltagare som stod på scen och till alla som kom och tittade – ni gjorde evenemanget till en succé!