KANSLI

 

ANETTE UDDQVIST – KANSLICHEF

Anette är kanslichef på Operation 1325. Hon har drygt tio års erfarenhet från internationellt humanitärt arbete mestadels från konfliktkontexter, bland annat Afghanistan, Jemen och Sydsudan där hon jobbat både med teknisk och operationell koordinering.

Anette har en kandidatexamen i ingenjörsvetenskap och en magister i humanitärt arbete i konflikter från Uppsala universitet.

Hon tror på vikten av att bygga fred underifrån och med ett inkluderande perspektiv för att skapa hållbara och långsiktiga lösningar, vilket går hand i hand med Operation 1325 fokus på kvinnor, fred och säkerhet.

förnamn.efternamn@operation1325.se

Tillbaka till "Om Oss"

SARA UPPLING – PRAKTIKANT

Är en av vårens praktikanter på Operation 1325!

Sara läser sista terminen på en kandidat i Utvecklingsstudier vid Uppsala universitet. Hon sökte till Operation 1325 för att få en inblick i civilsamhället och för att hon önskar testa sina teoretiska kunskaper i praktiskt arbete. Sara ser fram emot att lära sig mer om organisationen och hur man kan arbeta mer för kvinnor, fred och säkerhet. Sara tycker att Operation 1325:s arbete är av stor vikt och hoppas att hon med sitt stora engagemang inom utvecklingsfrågor kommer kunna bidra till det arbetet.

förnamn.efternamn@operation1325.se

Tillbaka till "Om Oss"

SARA ÅKERBLOM – PRAKTIKANT

Är en av vårens nya praktikanter på Operation 1325!

Sara läser sin sista termin inom Freds- och utvecklingsprogrammet på Linnéuniversitetet. Sara sökte till organisationen för att ta del av deras arbete och lära sig hur organisationen arbetar med Resolution 1325. Hon har sökt till Operation 1325 för att lära sig mer om organisationens projektansökningar och våra projektarbeten med partnerorganisationer. Med Saras bakgrund och intresse för freds- och utvecklingsfrågor tror hon att hon med praktiken kan komma att lära sig ännu mer och samtidigt bidra till organisationens arbete.

förnamn.efternamn@operation1325.se

Tillbaka till "Om Oss"

GRACE T. ERIKSSON – HEMSIDEVOLONTÄR

Grace är hemsidevolontär hos Operation 1325.

Hon arbetar just nu med en totalrenovering av vår hemsida, för att den ska bli mer aktuell, användarvänlig och visuellt tilltalande.

Hon har flera års erfarenhet inom grafik och webbdesign, inklusive arbete som frontend-designer på en mediebyrå och projektledning för webbshoppar och Facebookkampanjer.

Genom att bidra med sin kompetens och tid, hoppas hon kunna fördjupa sin förståelse för den aktuella webbtekniken och samtidigt engagera sig i aktuella samhällsfrågor.

Tillbaka till "Om Oss"