Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Läs mer om vårintegritetspolicy

Engagera

dig

Letar du kontorsplats? I ljusa och trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad finns just nu ett kontorsrum om två arbetsplatser att hyra.

Letar du kontorsplats? I ljusa och trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad finns just nu ett kontorsrum om två arbetsplatser att hyra. Vi är fyra kvinnoorganisationer (Operation 1325, UN Women Sverige, Fredrika Bremer förbundet och Kvinnor för fred) som delar lokalerna och det går att hyra platserna för kortare eller längre perioder, separat eller tillsammans.

Kontoret finns på Hammarby Allé 93, ett stenkast från tvärbanans station Luma och ca 10 minuters promenad till Gullmarsplan.

Avgift: 7.200 kr för kontorsrummet och månad inkl. hyra, el, trådlöst nätverk och städning. I hyran ingår även tillgång till multifunktionsskrivare, konferensrum, WC, dusch, kök och lunchrum.

Rummet är ca 15 kvm och passar för två stora skrivbord alternativt två mindre och ett mötesbord. Är ni fler personer än så som vill hyra tillsammans är ni välkomna att höra av er för att diskutera en överenskommelse.

Intresserad? Kontakta oss för mer info:

info@operation1325.se

073-091 88 50